Babeldat

Transport Management Systeem

Transportopdrachten beheren, verwerken, plannen en factureren.

Met de TMS oplossing Babeldat verwerken we iedere transportopdracht. Van het aanmaken van de opdracht tot en met facturatie. Zodra de opdracht is aangemaakt in het systeem kan deze worden gecontroleerd bij ontvangst.  Babeldat TMS is de rode draad in de operatie van de transportsector. Iedere stap van het transportproces wordt beheerd, aangestuurd en gefactureerd

Voordelen van Babeldat TMS:

Rode draad in operatie van de transportsector;
Direct importeren van orders uit (Babeldat) WMS;
Koppelingen tussen planprogramma’s, boekhoudprogramma’s en chauffeursapps;
Klanten kunnen zelf hun transportorders inboeken en de real-time status inzien;
Automatische transportfacturatie op basis van staffels en berekeningsacties.

Flexibel Plannen, op jouw voorwaarden

Automatisch of Handmatig Plannen

Met Babeldat heb je de vrijheid. We hebben naadloze integraties met toonaangevende planpakketten zoals Ortec, Tracc, PTV Route Optimiser en Descartes. Maar we gaan verder – je kunt ook zelf ritten handmatig samenstellen. Ons systeem biedt handige filters voor charters of externe vervoerders, waardoor je ze moeiteloos kunt bundelen. Daarnaast is het eenvoudig om openstaande transportorders naar de juiste rit te slepen, rechtstreeks van het ene scherm naar het andere.

Efficiënte Ritopbouw

Bespaar tijd en moeite door ritten naar wens op te bouwen. Van geautomatiseerde koppelingen tot het handmatig slepen van orders naar ritten, ons systeem zorgt voor een soepele planning, afgestemd op jouw behoeften.

Met onze flexibele aanpak heb je de controle om ritten op te bouwen zoals jij dat wilt, voor een vlekkeloze uitvoering van transportorders.