KIOC

Het webportal van RIGTER.


KIOC staat voor Klanten Informatie en Ondersteuningscentrum en is het door RIGTER ontwikkelde webportal. Dit Portaal zit gekoppeld aan zowel het Warehouse Management Systeem als het Transport Management Systeem.

In KIOC gebeurt er veel: van track and trace pagina’s tot proof of deliveries, transportopdrachten en orderpick opdrachten voor het warehouse. KIOC is een overzichtelijke en handige webportal, waar klanten direct inzicht en overzicht in gegevens kunnen krijgen. Op elk gewenst tijdstip is de voorraad te controleren of de voortgang van bepaalde orders in te zien. Om gebruik te maken van KIOC, dienen klanten een inlognaam en wachtwoord te hebben.

KIOC beschikt over adresvalidatie voor Nederlandse adressen en bevat de complete ADR database!

Al kennis gemaakt met de mobiele Android app?

Ritrov Android app maakt het mogelijk om onder andere realtime statuscodes, POD’s en foto’s aan orders toe te kennen. Dit kan op order- of op ritniveau. device, inclusief consolidatie op stopniveau.

Lees meer

RIGTER BV maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees onze Privacy Statement.
akkoord »