Proof of delivery app

Android app


RIGTER’S RITROV Android app maakt het mogelijk om onder andere realtime statuscodes, POD’s en foto’s aan orders toe te kennen. Dit kan op order- of op ritniveau. Door het scannen van de juiste QR code, kan de rit worden gedownload naar het device. De stops gedurende de rit worden nauwkeurig bijgehouden. Ook is het mogelijk om met de RITROV Android app een zogeheten outbound controle te doen. Hierbij worden alle goederen gescand tijdens het laden van het voertuig.

Hoe de app werkt?
  • De QR code wordt gescand op de zending, ritlijst of vrachtbrief
  • De route wordt gedownload naar het toestel
  • De rit start, de kilometerstand wordt ingevoerd en de GPS service start voor een realtimetrack and trace
  • De zending wordt geselecteerd, de juiste statuscodes worden toegevoegd. Dit is inclusief plaats, naam en handtekening
  • Optioneel kan er een (order gerelateerde) foto van het item gemaakt worden
  • Met één simpele druk op de knop is het mogelijk om te navigeren naar het eerstvolgende stopadres. Door gebruik te maken van RIGTER’s in house ontwikkelde kaarten viaOpenStreetmaps, kan exact afgelezen worden waar de voertuigen zich bevinden.

Ritrov Android appAl kennis gemaakt met KIOC?

Een overzichtelijke en handige webportal, waar klanten direct inzicht en overzicht in gegevens krijgen. Van track and trace pagina’s tot proof of deliveries, transportopdrachten en orderpick opdrachten voor het warehouse.

Lees meer


RIGTER BV maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees onze Privacy Statement.
akkoord »