ADR 2021 database

ADR 2021 database

Sinds 1 juni 2021 heeft de Rijksoverheid een nieuwe versie gepubliceerd van de “Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg (ADR) versie 2021”. Zie hier het document. Helaas is dit een PDF bestand wat je niet gemakkelijk kunt integreren in je eigen software. Daarom hebben wij deze file omgezet naar een keurige spreadsheet in CSV en/of XLSX formaat! Wil je een kopie van deze file? Geen probleem, stuur een e-mail en wij sturen het bestand keurig naar je op. Kan het nog mooier? Jazeker! We hebben deze informatie ook beschikbaar via onze ADR API. Toets de UN code in en je krijgt keurig de beschikbare informatie terug!

Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je het beste even bellen met 085 - 040 29 13 of een e-mail sturen naar info@rigter.com. Dan kun jij direct gebruik maken van deze API. Doe er vooral jouw voordeel mee.
Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord