Beemster Logistiek automatiseert warehouse met Rigter

Beemster Logistiek automatiseert warehouse met Rigter

Beemster Logistiek uit Blokker investeert in warehouse automatisering. Ze hebben gekozen voor het warehouse management system (WMS) genaamd Babeldat van Rigter BV.

Per 1 mei is het warehouse voorzien van de nieuwste technieken. Met deze automatiseringsslag heeft Beemster Logistiek de mogelijkheid om haar dienstenpakket uit te breiden. Door de uitgebreide functionaliteiten binnen Babeldat is het mogelijk om de meest geavanceerde systemen te koppelen. Geen enkele SKU en ladingdrager gaat nog ongeregistreerd het warehouse door.

Efficiëntieslag
Door het krachtige algoritme, dat wordt toegepast in de WMS oplossing, worden de orderpick handelingen in de meest optimale manier toegepast. Niet alleen bij binnenkomende goederen, maar ook bij uitgaande processen kan het WMS zorgen voor een efficiëntieslag. Dit is niet alleen kostenbesparend maar het zorgt ook direct voor 100% controle, daar waar nodig.

Flexibiliteit
Door de dynamische bouw van de WMS applicatie is het voor Beemster Logistiek eenvoudig om klantspecifieke processen toepasbaar te maken in de basis stromen van de warehouse activiteiten.

Wij wensen Beemster Logistiek veel plezier en succes met onze Cloud Logistics oplossing!

Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord