Elst Transport maakt de overstap naar Babeldat WMS voor geoptimaliseerd magazijnbeheer

Elst Transport maakt de overstap naar Babeldat WMS voor geoptimaliseerd magazijnbeheer

Elst Transport heeft onlangs aangekondigd dat ze overstappen van het legacy warehouse management systeem (WMS) van Rigter naar het geavanceerde Babeldat WMS. Deze beslissing is genomen met het oog op de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Met Babeldat als hun nieuwe WMS, zal Elst Transport volledige controle hebben over alle inkomende en uitgaande goederen, evenals alle producten die in opslag staan. Het systeem biedt een uitgebreid scala aan functies die de efficiëntie en nauwkeurigheid van het magazijnbeheer verbeteren.

Een belangrijk voordeel van Babeldat is de mogelijkheid om het te koppelen aan de software van de klanten van Elst Transport. Hierdoor kunnen aanmeldingen en orders moeiteloos worden gecommuniceerd tussen het magazijn en de klanten. Bovendien zorgt de terugkoppeling van statussen ervoor dat alle betrokkenen altijd op de hoogte zijn van de actuele situatie.

Deze overstap naar Babeldat WMS markeert een belangrijke mijlpaal voor Elst Transport. Het stelt hen in staat om hun logistieke processen verder te stroomlijnen en te optimaliseren, waardoor ze een betere dienstverlening aan hun klanten kunnen bieden. Met de geavanceerde functies en naadloze integratiemogelijkheden van Babeldat zal Elst Transport naar verwachting een efficiëntere en transparantere operationele workflow realiseren.

Het management van Elst Transport is enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die Babeldat biedt. Ze zijn ervan overtuigd dat deze overstap hun concurrentiepositie zal versterken en hen in staat zal stellen om in te spelen op de groeiende behoeften van hun klanten. De implementatie van Babeldat is reeds in volle gang en wordt zorgvuldig begeleid om een soepele overgang te garanderen.

Met de overstap naar Babeldat WMS zet Elst Transport een belangrijke stap voorwaarts in hun streven naar geoptimaliseerd magazijnbeheer en het leveren van uitmuntende logistieke oplossingen.

Op de headerfoto staan Romy van Gulick (Business Development Manager bij Rigter BV) en Danny van Loon (Directeur van Elst Transport BV). Wij kijken vol enthousiasme uit naar onze verdere samenwerking! 

Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord