Modexpress kiest voor WMS van Rigter

Modexpress kiest voor WMS van Rigter

Al meer dan 20 jaar maakt Modexpress gebruik van het transport management system (TMS) van Rigter. Opnieuw heeft Modexpress 'Ja' gezegd en wel tegen het warehouse management system (WMS) met de naam Babeldat.

Het WMS wordt onderdeel van de “Fashion integrator” van Modexpress en toegepast voor onder andere het uitbreiden van de e-fulfilment activiteiten. Het integreert haar systemen met webshops zoals o.a. Shopify, Lightspeed en Magento én dat alles met één druk op knop vanuit Babeldat. “Rigter is niet alleen een betrouwbare partner, het gaat ons natuurlijk ook om de kennis en kundigheid die in de software wordt toegepast en daar worden we heel blij van. We weten al jaren wat we aan elkaar hebben en met de komst van de WMS oplossing Babeldat zien we tal van mogelijkheden en kansen in de markt. Nu maar dus ook in de toekomst”, aldus Jan van Vlokhoven, mede-aandeelhouder van Modexpress.

Waar het momenteel alleen wordt toegepast binnen de e-fulfilment zijn we ons al aan het voorbereiden op de koppelingen met geautomatiseerde pickstraten en robots. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op met Hugo van de Ven of Jan van Vlokhoven voor meer informatie rondom dit project. Bel 085 - 040 29 13


Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord