Rigter feliciteert TTC

Rigter feliciteert TTC

Trade & Transport Corporation, beter bekend onder de initialen TTC, heeft de felbegeerde titel van Transporteur van het Jaar in de wacht gesleept, uitgereikt aan het einde van de Transport & Logistics Awards 2021. Na het succes van Snel Logistic Solutions in 2020 blijft de titel in Oost-Vlaanderen, want TTC is gevestigd in Kruibeke.

TTC, ontstaan uit een management buy-out van de transportactiviteiten van een elektrogroothandelaar, is sinds haar oprichting sterk geëvolueerd. Onder leiding van Jef Bauwens en Dirk Bryssinckx heeft het zijn leveringsdiensten met hoge toegevoegde waarde verder ontwikkeld en tegelijkertijd zijn activiteiten uitgebreid naar andere klanten en sectoren. De laatste jaren heeft TTC naam gemaakt door verschillende bedrijven over te nemen (LIS Transport, Waastrans, Corman & Califice). Deze bedrijven zijn volledig geïntegreerd en TTC presenteert nu het profiel van een solide onderneming met een zeer professionele organisatie en goede groeivooruitzichten.

TTC maakt sinds 2014 gebruik van het TMS systeem van Rigter en heeft inmiddels ook enkele honderden voertuigen onderweg met de Rigter Android oplossing voor realtime track & trace.

Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord