Gezocht: stagiair commerciële economie

Gezocht: stagiair commerciële economie

Lijkt het jou leuk om stage te lopen in een klein maar fijn team van enthousiaste software engineers? Wij werken continue aan slimme oplossingen voor de logistieke sector. Naast serieus werken, hoort humor er ook gewoon bij, het stimuleert en prikkelt immers onze creatieve geest.

Wat we van jou verwachten?
Jouw inzet en humor, dan hebben we dat in ieder geval gemeenschappelijk. Verder lijkt het ons tof om een sales afdeling op te zetten. En ja, er is veel ruimte voor jouw ideeën.

Wat jij mag verwachten is jij de nodige tijd en aandacht van ons krijgt. Natuurlijk helpen wij jou op weg. Het uiteindelijke doel? Dat jij een leuke tijd hebt gehad, iets van ons hebt geleerd en wij van jou. Wij gaan ervoor dat jouw idee en plan in uitvoering wordt gebracht.

Kortom, neem jij graag het initiatief om de sales afdeling tot leven te brengen?! Bel of mail Hugo, 085 - 040 29 13 / hugo@rigter.com.

Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord