Oplossingen

Software en applicaties voor transport en logistiek.


Rigter onderscheidt zich door professionaliteit en betrokkenheid. In het transport en de logistiek is het van groot belang om optimaal te presteren. Technologie ontwikkelt razendsnel. Het is belangrijk om als bedrijf mee te kunnen groeien; dat weten de software engineers bij Rigter als geen ander. Door de korte lijnen en betrouwbare kennis en inzet van professionals is Rigter in staat optimale ondersteuning in bedrijfsprocessen te bieden.

Rigter is gespecialiseerd in logistieke software en heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector. Dankzij deze ervaring heeft Rigter een belangrijke positie verworven binnen de branche. Onze software is flexibel ontworpen zodat deze aan uw specifieke eisen kan worden aangepast. Indien nodig, kunnen we de software bijwerken door nieuwe koppelingen toe te voegen. Tijdens gebruik van de software of applicaties, kunt u eenvoudig extra functionaliteiten gemaakt worden zonder dat dit het proces belemmert. Onze doelstelling is om de software de bedrijfsprocessen te laten ondersteunen, zonder onnodige complexiteit.

Warehouse Management System door RIGTER BV

Warehouse Management

Babeldat WMS Module

Rigter's Warehouse Management Systeem (Babeldat) biedt een betaalbare en slimme oplossing voor voorraadbeheer en orderverwerkingHet systeem is ontworpen voor het complete magazijnbeheer, of het nu gaat om een warehouse, opslagplek of distributiecentrum. Ons WMS, speciaal gemaakt voor de logistieke industrie, is ideaal voor zowel logistieke als publieke warehousing bedrijven.

Lees meer

Transport Management System door RIGTER BV

Transport Management

Babeldat TMS Module

Rigter's Transport Management Systeem (Babeldat) ondersteunt efficiënt de bedrijfsprocessen in de logistieke industrie. Ons softwarepakket biedt een totaaloplossing voor transport management. Van de opdrachtafname, via de operationele afhandeling tot en met facturatie van logistieke prestaties.

Lees meer

Interessante features

Heel handig én nuttig.

Babeldat web-portal door Rigter BV

Webportaal

Optimaliseer uw transportopdrachten en pickopdrachten met Babeldat's overzichtelijke webportal. Babeldat biedt direct inzicht en overzicht in de gegevens van uw klanten en orders, waaronder track and trace informatie en proof of deliveries. 
Android APP van Rigter BV

Mobiele Android apps

Onze mobiele apps maken het mogelijk om onder andere realtime statuscodes, POD’s en foto’s aan orders toe te kennen. Tevens is het mogelijk om orders te picken via de mobiele apps, voorraden te verplaatsen en inslagen te verwerken.
Verwerking EDI files door Rigter

Verwerking EDI files

Ruime kennis op het gebied van verschillende varianten EDI en de verwerking ervan. Rigter heeft alle software en kennis in huis, waar veel andere leveranciers deze uitbesteden aan EDI vertaalbedrijven.

24 uurs ondersteuning

Dat is pas echte service.


Software speelt een cruciale rol binnen bedrijven. Zeker wat logistiek betreft! In een technologische wereld die continu aan verandering onderhevig is, is flexibiliteit en een uitstekende service onmisbaar.

Rigter biedt, waar nodig, 24 uurs ondersteuning. Door deze persoonlijke benadering en slimme softwareoplossingen heeft Rigter zijn sporen ruim verdient in de softwaresector. Door jarenlange ervaring en de kennis van het professionele team is Rigter een ideale partner op het gebied van (logistieke) software.

Maak een afspraak

Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord