Warehouse Management System

Voorraadbeheer en orderverwerking.

Verschillende opdrachtgevers betekent dat verschillende manieren waarop opslag, order picken, verzending en transport door het WMS moeten worden ondersteund. Iedere opdrachtgever vraagt hierin iets unieks. Bij het verzorgen van de logistieke functie voor externe opdrachtgevers is een zeer flexibel Warehouse Management System (WMS) nodig. Het Warehouse Management Systeem (WMS) van Rigter is bij uitstek geschikt voor toepassing in een zogenaamd Public Warehouse.

Met de keuze voor het Public Warehouse Management System van Rigter beschikt u over alle mogelijkheden die nodig zijn om uw opdrachtgevers tevreden te houden:


OVT pWMS

Warehouse Management System door RIGTER BV
Laat data en software efficiënt voor warehousing werken.

  • Klant kan eigen waarden toevoegen aan het datamodel
  • Mogelijkheid om voorraden van opdrachtgevers onderling te combineren
  • Koppeling met derde vervoerders zoals UPS, DPD, PostNL
  • Optimalisatie van vervoerders d.m.v. koppeling met o.a. Transsmart
  • Flexibele ondersteuning GS1 barcodes
  • Import tool waarmee klant eigen mappings kan maken
  • Intelligente mapping zoals if-then-else

De verschillende opdrachtgevers kunnen klant specifiek worden ondersteund. Binnenkomende goederen, uitgaande goederen en voorraadcorrecties kunnen plaatsvinden op basis van CSV, XML of een API. Uiteraard is ook hier maatwerk mogelijk zodat de koppeling met uw opdrachtgevers altijd geautomatiseerd mogelijk is.

Bij Rigter kunt u terugvallen op meer dan 25 jaar aan ervaring in het bedenken van slimme oplossingen op logistiek gebied.  Wij weten als geen ander hoe veeleisend uw klant kan zijn als het gaat om Public Warehouse diensten.

RIGTER BV maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees onze Privacy Statement.
akkoord »