We are Rigter!

Jarenlange ervaring in de logistieke sector.


Rigter bestaat uit een enthousiast team software engineers met kennis van zaken door jarenlange ervaring in de logistieke sector. Naast excellent in het werken met code en cijfers, complexe software en de nieuwste technieken, is het team ambitieus en persoonlijk betrokken. Dat is belangrijk, aangezien de technologie blijft ontwikkelen en geen dag binnen een (logistiek) bedrijf hetzelfde is. Up-to-date blijven en korte lijnen zijn key om als bedrijf optima forma te blijven presteren.

Vanuit die visie is Rigter al meer dan 25 jaar een begrip in de software en logistieke wereld. Door nauw betrokken te blijven met de gebruikers en klanten, kunnen de software engineers slimme oplossingen op maat ontwikkelen. Door goed te luisteren en helder te communiceren met de klant. Door bereikbaar te zijn en continu te blijven innoveren.

PS: Kom jij ons team versterken? Wij zoeken jou! >> software engineer

Marcel Rigter
Marcel Rigter
Hugo van de  Ven
Hugo van de Ven
Tim Lodder
Tim Lodder
Marc  Schenk
Marc Schenk
Ruud Brouwers
Ruud Brouwers
Romy van Gulick
Romy van Gulick
Eliza Honing
Eliza Honing
Het team van Rigter bewijst dat met daadkracht, innovatief ontwikkelen en de juiste mindset de mooiste software kan worden ontwikkeld.

Neem contact op


Rigter maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om onze website goed te laten functioneren, het gebruikersgemak te vergroten en de ervaring te verrijken. Lees hier ons Privacy Statement.
Akkoord